Fakta om dom


Chad Michael Murray, född den 24 augusti 1981, i Buffalo, New York, är en amerikansk skådespelare, mest känd för sin huvudroll i serien One Tree Hill där han spelar basketspelaren Lucas Scott. De är nu inne i den 5:e säsongen, som sänds i kanal 5 på söndagar i Sverige. Hans stjärntecken är Jungfru.


Christopher Ashton Kutcher, född 7 februari 1978 i Cedar Rapids i Iowa, är en amerikansk skådespelare, programledare, fotomodell och producent. Kutchers karriär började med en reklamfilm för Pizza Hut och en annonskampanj för CK Jeans. År 1998 blev han anlitad att spela rollen som Kelso i tv-serien That '70s Show. Han har även producerat och medverkat i MTV:s förnedringsprogram Punk'd. Sedan 24 september 2005 är Kutcher gift med skådespelerskan Demi Moore.


Jesse Metcalfe, född 9 december 1978 i Carmel Valley, Kalifornien, är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd för sin roll som John Rowland i TV-serien Desperate HousewivesDär han spelar Eva Longorias ("Gabrielle Solis") älskare. Han medverkade i filmen John Tucker Must Die där han spelar John Tucker. Metcalfe är sedan 2006 tillsammans med den nordirländska sångerskan Nadine Coyle.


Enrique Miguel Iglesias Preysler, född 8 maj 1975 i Madrid, Spanien, är en spansk sångare. Han är son till Julio Iglesias. Iglesias karriär startade på indieetiketten Fonovisa som hjälpte honom att bli en av de mest populära artisterna i Latinamerika och på den latinska marknaden i USA, och att sälja fler spanskspråkiga album än någon annan artist under den här tidsperioden. Innan nyårsafton år 2000 gick han över till engelskspråkig populärmusik. Enrique är sedan sex år tillsammans med den forna tennisspelerskan Anna Kournikova.

I ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥  
★ξmεli  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0