Horoskop 2009


Väduren

Året lovar framgångar och trevliga överraskningar i det sociala livet, i kärlekslivet och i yrkeslivet. 2009 innebär för väduren nya början inom var och en av de här områdena. Vad gäller din hälsa, bör du ha hand om den - något som du kan börja göra redan under januari 2009. Är rätt och motionera. Undvik all psykisk, mental eller fysisk stress.


Oxen
Det är den personliga utvecklignen som står i fokus under 2009. Oxarna kommer att vara extra snälla mot sina nära och kära av olika anledningar. I och med att du hittar nya inre skatter, kommer din väg i livet att konsolideras ytterligare. Kärlekslivet kommer att vara stabilt och du kommer att ha en god hälsa, under förutsättning att du undviker alla former av överdrifter, vare sig det handlar om mat, stress eller alkohol. Under 2009 väntar även stora ekonomiska framgångar.


Tvillingarna
Merkurius och Pluto kommer under korta perioder att påverka Tvillingarnas psykiska tillstånd. Tvillingarna kan under sådana perioder känna sig otillfredsställda. Det kan finnas en brist på allmän belåtenhet. Å andra sidan kommer Jupiter att ge Tvillingarna tur och lycka, någott som kan leda till framgångar i yrkeslivet. Även om tvillingarna kan uppleva mindre bra perioder under 2009, bör du som är född i tvillingarnas tecken inta en optimistisk attityd. Låt inte negativa tankar dominera. Du kommer att själv upptäcka under 2009 att det inte finns någon anledning att oroa sig.


Kräftan
Under 2009 måste du anstränga lite extra i synnerhet när det handlar om flexibilitet. Detta är nödvändigt om du skall ha ett bra år på jobbet och rent socialt. Du kan bli överraskad mer än en gång under året. Saker som verkar helt otroliga händer just dig. Bra saker händer också i ditt liv. Var flexibel och acceptera förändring. Om du gillar utmaningar kan 2009 bli ett mycket intressant år. Du har den inre styrkan som du behöver. Hälsan påverkas framför allt av erfarenheter från tidigare år. Du bör hantera din nervositet.


Lejonet
År 2009 måste du tänka extra mycket på hur du relaterar till andra människor. Det är Saturnus som under 2009 påverkar ditt behov av kommunikation. Det är i ditt intresse att ge vika för egna åsikter och din egocentriska attityd. Tänk på andra också! Under 2009 måste du tänka på att allt du gör under året kommer att påverka människor runt omkring dig. Kärleken är positiv redan i början på året och om vi skall prata om hälsan så bör du skapa och underhålla någon form av en inre jämvikt.


Jungfrun
Stjärnorna är på din sida under 2009. Du klarar dig mycket bättre än du gjorde under 2008. Ändå finns det negativa influenser som kommer från Neptunus och Pluto. Därför bör du hitta jämvikt i livets samtliga aspekter. Du bör också ta ansvar för dina hadlingar både på jobbet och i privatlivet. Det blir viktigt med flexibilitet. Du kommer att gynnas av din dynamism, men det finns en allmän tendens till överdrifter.


Vågen
2009 blir inte lätt för Vågen. Det blir frågan om ganska mycket agitation och du måste anstränga dig extra mycket. Du får ingenting lätt. Det gäller att inte ge upp och tro på dig själv. Många förändringar är på gång. Om du inte får panik kommer allt att gå bra för dig. Endast när man är beredd att gå via stora förändringar, kan man verkligen göra framsteg. I kärleken kommer du att känna dig orolig men kärlekslivet stabiliserar sig. Din hälsa kan påverkas av sömnsvårigheter och problem med matsmältningen.


Skorpionen
Under 2009 kan du uttrycka din originalitet, i första hand i yrkeslivet, där dina egenskaper och dina kunskaper kommer att bli erkända. Du får dock under året inte göra några drastiska förändringar eller fatta några drastiska beslut, eftersom de kan påverka ditt liv på ett avgörande sätt. Du hjälper gärna andra människor under året. Om du har ett förhållande kommer du ändå att flirta med många andra. Du har mycket energi som du behöver ge utlopp för och detta kan påverka dina inre organ.

 
Kytten
Sjärnorna kan bli fientliga under 2009. Du kan under vissa perioder känna dig irriterad, något som kan påverka andra i din omgivning. Redan i början på året bör du börja leva ett balanserat liv. Du behöver lugn och ro och du bör äta nyttigt. Resor skulle göra dig väl. I kärlekslivet bör du använda dig av din intuition för att erbjuda din partner allt som han eller hon behöver. Din partner är viktig för dig något som även han eller hon behöver veta och känna. Undvik även alla risker.


Stenbocken
Stenbockar kan känna sig lyckligt lottade under 2009, men inte ens dem kommer att slippa Plutos och Neptunus negativa influenser under 2009. Lite problem kan det uppstå även för dig som studerar. Eftersom du behärskar förhandlingens konst kommer vissa problem endast att utgöra roliga utmaningar.


Vattenmannen
Saturnus hjälper vattumannen under 2009 att skapa ordning i sitt liv samt starta nya projekt. Du har under 2009 mycket tur, även om du får bevisa att du verkligen är en entreprenör. Var beredd på att ändra det som inte är riktigt konstant i ditt liv. Du behöver undvika rutinen. Om du inte gör det kommer du inte ens att veta var olyckan kommer ifrån. Många vattumän kommer under 2009 att göra många erövringar på kärleksområdet. Problem med hälsan uppstår inte under 2009.


Fiskarna
Turen kommer till dig under 2009. Du lyckas med allt. Det gäller att börja året på rätt sätt. Om du gör det kommer hela året att ge framgångar. Det gäller dock att tro på dig själv och göra nödvändiga förändringar. Turen är med dig under året, men du bör ta chanserna. Många fiskar kommer att uppleva kärleken under 2009. Hälsan är god och du kan under året lösa dina hälsoproblem.

I ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ♥  
★ξmεli  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0